slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

Přípravné zápasy:

autor zelickoo 14.Červenec 2008

ne.20.7.2008 – 15:00 hod. – Moravany – Kostelec – dorost 3:3

 

ne.20.7.2008 – 17:00 hod. – Moravany – Kostelec – muži 5:0

Sestava: Strmiska – Frelich, Mikeska, Bařina, Srneček (70. Klimek) – Merta, Drobilík, Vlachovský, Měsíček (46. Buštík) – Hudec (Zbořil M.), Zbořil P. (70. Malý)

Branky: Zbořil P. 2x, Vlachovský 2x, Měsíček

Soupeř přijel oslaben o několik hráčů základní sestavy a od začátku vsadil na důslednou defenzivu a rychlé brejky. Tato taktika jim vycházela až do 20. minuty, kdy po rychlé akci skóroval Petr Zbořil – 1:0. Po velmi podobné akci zvýšil o chvíli později Vlachovský na 2:0. Do poločasu skóroval opět po rychlém brejku Měsíček – 3:0. Ve 2. půli jsme si vytvořili více šancí, avšak efektivita byla daleko horší než v 1. poločase. Čtvrtou branku vstřelil po samostatném úniku Petr Zbořil a skóre zápasu uzavřel z trestného kopu Vlachovský na konečných 5:0. V posledních minutách si Kostelec vytvořil několik nebezpečných situací, avšak koncovku nezvládl i díky dobře chytajícímu Strmiskovi.

st 16.7.2008  Moravany- Bzenec  4:3 (2:2)

Sestava: Strmiska – Frelich, Mikeska, Bařina, Kalinec – Merta, Drobilík, Vlachovský, Měsíček – Záhumenský, Zbořil P.

Náhradníci: Buštík, Malý, Holeček

Branky: Zbořil P. 2x, Záhumenský, Vlachovský

Soupeř nastoupil s rozestavením 4 – 4 – 2 , čehož jsme dokonale využili ke vstřelení dvou úvodních branek. Skóre otevřel Zbořil P., který bez problémů proměnil svůj samostatný nájezd – 1:0. Akce jako přes kopírák nastala o chvíli později s tím rozdílem, že zakončujícím byl Záhumenský – 2:0. Netrvalo však dlouho a soupeř po naší hrubce snížil na 2:1. Vytvořili jsme si poměrně hodně šancí, avšak zakončení jsme nezvládli. Trest přišel v 45. minutě, nepovedený rohový kop soupeř odvrátil a z rychlého brejku jsme inkasovali na poločasových 2:2. Úvod druhého dějství patřil nám, kdy se po kombinaci Drobilík – Vlachovský prosadil druhý jmenovaný – 3:2. Po vstřelené brance přibylo na naší straně nepřesností a dostali jsme se pod tlak, Bzenec si však vyložené šance nevytvářel a tak udeřilo v 75. minutě na druhé straně, po druhé v zápase se trefil Petr Zbořil- 4:2. Do konce utkání dokázal Bzenec ještě z pokutového kopu snížit na konečných 4:3.

One Response to “Přípravné zápasy:”

  1. petricek napsal:

    no to je bejkarna

Napiš komentář