slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 3.6.2012 Moravany – Vnorovy 3:7 (1:4)

autor zelickoo 4.Červen 2012

Sestava: Strmiska – Bařina, Selucký, Lupač, Ficek – Soukup, Kalinec, Zbořil P., Měsíček, Pintera, Možíš

Branky: Kalinec, Možíš 2x

Poslední domácí utkání sezóny bylo jako některá předešlá utkání poznamenáno chybějícími hráči. V poslední době je kádr poněkud řídký. V podstatě hraje každý kdo přijde.

Také díky tomuto faktu nabralo utkání proti Vnorovům nevídané obrátky. Po 16-ti minutách jsme prohrávali 0:4 a bylo prakticky po zápase. Ale začněme popořadě. Už v páté minutě se Vnorovy ujaly vedení střelou pod břevno, po Lupačově zbrklém odkopu 0:1. Šance přišla i na druhé straně, do vápna se dostal Kalinec, ale míč měl na pravou „opěrnou“ nohu. V 11. minutě přišla další dalekonosná střela a změna skóre na 0:2. O čtyři minuty později zpracoval na malém vápně bez problémů osamocený hostující útočník a křižně k tyči zvýšil na 0:3. Po rychlé kombinaci se hostující útočník sám řítil na Strmisku, kterého přeloboval a nikdo z dobíhajících se nesnažil míč odvrátit 0:4. Hosté byly na koni. Vytvořili si několik dobrých příležitostí. Ve 25. minutě po dobrém uvolnění Možíš vymotal hostující obranu a nahrál Klincovi, který se z blízka nemýlil 1.4. Několik dalších příležitostí na obou stranách už nestojí za zmínku.

Do druhého poločasu se nenastupovalo lehce. Navíc hned v úvodu vystrašili Vnorovjané domácí fanoušky nebezpečnou střelou z dálky. Po chybě hostující obrany se však ocitl sám před brankářem Možíš a korigoval výsledek na 2:4. Za dvě minuty přišla 100% šance, kdy po centu hosté propadli v obraně a hlavičkou málem překonali vlastního brankáře, z dorážky Možíš neuspěl. Ani další Možíšova střela, tentokrát křižná, se neujala. A tak přišel trest. Po teatrálním pádu následovala standardka a střela přímo do vinklu 2:5. Branky však padaly na obou stranách. Možíš si připravil míč a jeho střela z úhlu prošla bez kontaktu až za záda brankáře 3:5. V 73. minutě se však dostaly Vnorovy do úniku a samotnému Strmikovi nedali šanci 3:6. O 2 minuty později přišla pečeť výsledku v podobě sedmé branky 3:7.

Divoký výsledek naznačuje divoký průběh zápasu. Je třeba přiznat, že při troše štěstí se zápas mohl odvíjet jinak, jenže po 16-ti minutách bylo prakticky po zápase.

Komentáře jsou uzavřeny.