slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 5.6.2011 Moravany – Ždánice 4:1 (1:1)

autor zelickoo 10.Červen 2011

Utkání se hrálo za slunečného počasí s mírným větrem. Poslední utkání na půdě v Moravanech nedopadlo dobře pro našeho hráče P. Mlejnka, který z utkání  odstoupil již po 9-ti minutách a následně byl ze hřiště odvezen sanitkou do Kyjovské nemocnice se zlomeninou nohy.

Již ve 3. minutě se po přihrávce Vlachovského , ocitá sám před brankařem Otáhal, jeho pokus vyráží nohou R. Ruban.  V 6. minutě zahrává rohový kop R. Ždánský, Strmiska míč vyráží, L. Marčík vrací míč do branky, kde na brankové čáře míč vyhlavičkovává Holeček do bezpečí. V 8. minutě přichází střet domácího hráče s  P. Mlejnkem, po kterém z důvodu zranění odchází ze hry P. Mlejnek, kterého nahrazuje P. Tvarog. V 10. minutě hlavičkuje do ruk brankaře Vlachovský. Ve 12. minutě po vypuštění souboje P. Světlíka střílí Hudec vedle branky. Ve 14. minutě hlavičkuje po rohu Vlachovský nad branku. V 17. minutě se k hlavičce po rohu opět dostává Vlachovský a s pomocí tyče posílí domácí do vedení 1 – 0 .Ve 28. minutě střílí Vlachovský do středu branky. Z následného protiútoku střílí P. Tvarog, jeho pokus blokuje obránce. Ve 33. minutě zahrává trestný kop ze 30-ti metrů R. Ždánský a svým pokus nachytá Strmisku na švestkách 1 – 1. Ve 36. minutě zahrává Vlachovský trestný kop, míč končí ve zdi. Ve 37. minutě hlavičkuje V. Kopeček nad branku.Ve 39. minutě střílí Vlachovský, jeho pokus končí v náruči brankaře. Ve 41. minutě centruje Holeček na Vlachovského, hlavička jde nad branku. Ve 42. minutě zahrává trestný kop R. Ždánský, míč končí nad brankou. Ve 43. minutě trefuje Holeček z trestného kopu tyč.

Ve 49. minutě hlavičkuje P.Galia nad branku. V 51. minutě centruje Tychl a osamocený Vlachovský posílá hlavou domácí do vedení 2 – 1 . V 55. minutě zahrává trestný kop L. Marčík, míč jde vedle. V 59. minutě nastupuje L. Rybka, odchází P. Galia. V 61.minutě se opět prosazuje zcela sám střelou k tyči Vlachovský 3 – 1 . V 62. minutě zahrává tretsný kop P. Lánc, jeho pokus jde těsně vedle tyče. V 64. minutě střílí levou V. Kopeček, střela však postrádá razanci. V 62. minutě odchází L. Mlčák, nastupuje M. Šuba. V 70. minutě centruje R. Ždánský, L. Marčík se snaží o nůžky, míč jde těsně nad branku. V 78. minutě hlavičkuje do břevna Bařina. V 78. minutě střílí L. Marčík nad branku. V 80. minutě vidí žlutou kartu P. Tvarog. V 84. minutě trefuje tyč L. Rybka. odražený míč se dostává k V. Kopečkovi jeho pokus kryje Strmiska. V 85. minutě prochází kolem 2 hráčů V. Kopeček, střílí jeho pokus vyráží Strmiska k L. Marčíkovi, ten míč doráží do branky, branka však neplatí pro ofsajd. V 87. minutě centruje P. Hrbotický, míč končí na tyči. V 89. minutě střílí Vlachovský, jeho pokus vyráží R. Ruban, následná dorážka Soukupa, stojícího v metrovém ofsajdu končí v síti 4 – 1 . V 90. minutě končí rozhodčí Chromek utkání za stavu 4 – 1 pro domácí.

Zdroj: www.kovozdanice.estranky.cz

Komentáře jsou uzavřeny.