slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 31.10.2010 Moravany – Ježov 6:0 (5:0)

autor zelickoo 1.Listopad 2010

Sestava: Strmiska – Zbořil P., Bařina, Bilíček (65. Zbořil M.), Selucký – Holeček, Vlachovský, Měsíček M. (31. Šeďa), Tychtl – Hudec (Burýšek), Otáhal

Branky: Holeček 2x, Vlachovský, Otáhal 2x, Tychtl

ŽK: Otáhal

V poslední zápase podzimní části jsme na svém hřišti nastoupili k tradičnímu derby proti Ježovu. Zápas měl zvláštní punc pro trenéra J. Kalince, který ještě na jaře trénoval právě našeho soupeře. Každé derby je vyhrocené a s Ježovem máme mírně zápornou statistiku soutěžních utkání (2-1-3). To se však mělo záhy změnit. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a ježovští příliš nevěděli jak reagovat. Hned v jedenácté minutě po faulu na Vlachovského si postavil míč Holeček a chytrou střelou kolem zdi nachytal brankáře Habáně 1:0. Povedený start do utkání potvrdil po dalším faulu a centru Holečka Vlachovský, který nikým nehlídaný na malém vápně nedal hlavou Habáňovi šanci 2:0. Za pět minut si vyměnil míč Otáhal s Tychtlem a křižnou střelou zvýšil na 3:0. Hostující hráči byli jako ve snu. Než se stačili vzpamatovat prohrávali o tři branky. Ojedinělou (a taky nebezpečnou) šanci hostí musel v zápětí řešit vyběhnutím Strmiska. Ve 35. minutě, po špatném vyhození obrany, získal míč Holeček, zpracoval na prsa a z voleje zvýšil střelou k tyči na 4:0. Minutu před koncem unikl po křídle Vlachovský, přenesl míč na Holečka, který ještě zasekl a nahrál Otáhalovi, který svým druhým gólem pečetil poločasový výsledek 5:0.

Do druhého poločasu jsme nenastoupili špatně, ale v 50. minutě se do velké příležitosti dostali hosté, ale proti střele dobře zasáhli Strmiska a chumel obránců. To bylo ze strany ježovských všechno. V 61. minutě zahrával standartku opět Holeček. Brankář Habáň vyrazil míč jen k dobře postavenému Tychtlovi a ten mu prudkou střelou opět nedal šanci 6:0. Hosté se dostali k zakončení ještě jednou, to když před Strmiskou hlavičkoval osamocený útočník jen vysoko nad. A když si cestu do branky nenašla další standartka Holečka a ani střela Vlachovského skončilo utkání divokým skóre 6:0.

Komentáře jsou uzavřeny.