slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 17.10.2010 Ždánice – Moravany 1:0 (1:0)

autor zelickoo 24.Říjen 2010

Sestava: Strmiska – Kalinec(46. Měsíček), Bařina, Zbořil P., Selucký – Hudec (70. Šeďa), Holeček, Tychtl, Drobilík – Vlachovský, Otáhal (80. Burýšek)

V dalším zápase jsme zavítali na horkou půdu do Ždánic. Utkání jsme začali dobře, hned na začátku se sám před gólmanem ocitl Otáhal, ale gólmana neprostřelil, poté nebezpečně hlavičkoval Vlachovský. Bohužel platilo nedáš, dostaneš – z první vážnější akce vybojovali domácí roh, ze kterého padl první a jak se později ukázalo i rozhodující gól – na malém vápně hlavičkoval do protipohybu domácí záložník a naši obránci již nestačili míč směřující do brány odvrátit – 1:0. I nadále jsme byli herně lepším týmem, ale hrálo se spíše mezi šestnáctkami, přičemž domácí spoléhali pouze na brejky. Šancí moc nebylo, sám na branku se řítil Otáhal, ale míč si moc pokopl a zmocnil se ho domácí brankář, podobně se na druhé straně vedlo i domácímu útočníkovi.

Druhý poločas se vyvíjel stejně jako ten první, my jsme tlačili a domácí se spoléhali na ojedinělé brejky. Žádné velké šance k vidění nebyly, spíše se bojovalo než hrálo, čož víc nahrávalo domácím, přesto jsme si nějaké šance vybojovali – Hudec se řítil sám, ale jeho slabá střela neměla šanci na úspěch, pak doprostřed brány hlavičkoval Vlachovský, kterému těsně před koncem ukradl ve vyložené šanci míč domácí gólman. Ani domácí žádný ze svých brejků nevyužili, tak zápas skončil těsným vítězstvím domácích.

Komentáře jsou uzavřeny.