slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 8.8.2010 Hovorany – Moravany 2:1 (1:0)

autor zelickoo 12.Srpen 2010

Sestava: Strmiska – Soukup, Drobilík, Zbořil P., Kalinec(30. Burýšek) – Hudec(75. Brázda), Vlachovský, Holeček, Tychtl – Bařina, Otáhal

Branka: vlastní

V prvním mistráku jsme narazili na soupeře z Hovoran. Úvod utkání patřil domácím, kteří se také v 9. minutě dočkali zasloužené odměny, i když hodně diskutabilní – nejprve byl faulován Vlachovský půl metru od hlavního rozhodčího, který nepochopitelně neodpískal nedovolený zákrok a z následného brejku jsme inkasovali. Po inkasované brance jsme domácí zatlačili do hluboké defenzívy, ti několikrát odolali s pomocí všech svatých – Holeček trefil břevno, ve velké šanci selhal i Hudec, střelu Vlachovského s obrovským štěstím vyrazil domácí brankář nad branku a když už Bařina přehlavičkoval i gólmana tak se míč došoural těsně vedle branky. Domácí ve zbytku poločasu naši branku téměř neohrozili. Poločas skončil 1:0.

Do 2. půle jsme bohužel vstoupili stejně jako do té první, zůstali jsme ještě v kabině. A domácí nás bohužel opět potrestali – v 50. min. přišel jejich rychlý kontr, přetažený centr spadl k nohám úplně volného domácího útočníka, kterého nadvakrát Strmiska vychytal, ale třetí dorážka našla volného spoluhráče na brankové čáře a bylo to 2:0. Nutno podotknout že se jednalo o 2-metrový ofsajd!! Obrázek hry byl tedy stejný jako v 1. poločase, soupeř se zátahl a my jsme s přehledem zahazovali vyložené šance – největší z nich měl Otáhal, který trefil břevno a Hudec, který z rohu malého vápna trefil bránícího obránce. Nakonec jsme se dočkali čestného a kuriózního snížení – po závaru před domácí brankou vykopával míč z brankové čáry domácí obránce a trefil před sebou stojícího spoluhráče a od něho se míč odrazil do sítě – 2:1. Bohužel vyrovnat jsme už nedokázali.

Komentáře jsou uzavřeny.