slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 13.6.2010 Svatobořice – Moravany 0:1 (0:0)

autor zelickoo 17.Červen 2010

Sestava: Strmiska – Soukup, Bařina, Drobilík, Merta – Měsíček L. (70. Šeďa), Vlachovský, Holeček, Kalinec (85. Hudec) – Otáhal, Zbořil P.

Branka: Holeček

V posledním zápase letošní sezóny jsme zajížděli na horkou půdu k našemu rivalovi ze Svatobořic, kde se nám dlouhodobě nedaří.

Zápas měl od začátku to co by mělo derby mít, a to nasazení, šance, plno osobních soubojů. Jediné co chybělo, byly góly. Domácí měli sice více míč na kopačkách, ale jejich převaha byla v 1. poločase naprosto neplodná. Zato my jsme několikrát nebezpečně zahrozili – nejdříve pálil nebezpečně Vlachovský, jeho střelu vytáhl domácí gólman na roh, pak nebezpečně pálil P. Zbořil, který těsně minul branku, dokonce jsme vstřelili branku, ale díky absolutně nezaujatému a rovinu mávajícímu domácímu pomeznímu ji hlavní rozhodčí neuznal. Proto také poločas skončil bez branek.

Druhý poločas pokračoval podle stejného scénáře jako ten první – domácí drželi míč a my jsme čekali na rychlé protiútoky. Ve druhém poločase se do několika slibných příležitostí dostali i domácí, ale všechny šance pochytal spolehlivý Strmiska. Několik našich brejků jsme nedotáhli do konce, ale nakonec jsme se z gólu přece jen radovali – po dlouhém pasu se dostal do brejku P. Zbořil neunáhlil se s centrem, místo toho přihrál na velké vápno volnému Holečkovi, který s pomocí teče rozjásal moravanské fanoušky – 0:1!! Zanedlouho mohl zvýšit Otáhal, který ze 2 metrů netrefil prázdnou branku. Do konce zápasu jsme již výsledek uhlídali a získali cenné 3 body!!

Komentáře jsou uzavřeny.