slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

so 30.5.2010 Ježov – Moravany 0:1 (0:0)

autor zelickoo 1.Červen 2010

Sestava: Strmiska – Soukup, Drobilík, Bařina, Selucký – Merta, Holeček, Zbořil P., Kalinec (85. Toman) – Pintez (46. Měsíček L.), Hudec

Branka: Měsíček L.

Po derby se Žádovicemi nás tento týden čekalo další derby utkání, a to s Ježovem. Od začátku utkání jsme měli velkou herní převahu, drželi jsme míč na našich kopačkách, ale dlouho se nezrodila žádná šance. Domácí se spoléhali především na rychlé protiútoky, které vedl zejména domácí útočník Exel. Domácí se dostali do největší šance asi ve 20. min., kdy domácí útočník nepřekonal vyběhnuvšího Strmisku. Naopak na druhé straně zahrozil Hudec, jehož střelu domácí gólman s námahou vyrazil na roh. V dobré šanci se ocitl i Pintez, ale v rozhodující chvíli mu míč odskočil. První poločas tedy skončil bez branek.

Do druhé půle nastoupil místo zraněného Pinteze L. Měsíček, který se později stal hrdinou zápasu. Ve druhém poločase se hra opticky vyrovnala a přibylo i šancí na naší straně. Domácí zahrozili jen jednou, když rychlý brejk zakončil domácí záložník jen do boční sítě. Z naší strany několikrát zahrozil Holeček, ale jeho střely chytil buď domácí gólman nebo střely mířily vedle. Nad skončila i jeho hlavička. V dobré šanci se ocitl Hudec, ale tváří v tvář gólmanovi netrefil branku. Zanedlouho jsme šli 2 na jednoho, ale lepší zakončení zhatila nepřesná přihrávka. Zápas jsme dohrávali s náhradním gólmanem na hrotu, ale i ten se dostal do dobré šance, ale místo střely volil přihrávku. Nakonec jsme se přece jenom dočkali vítězného gólu – uprostřed hřiště jsme si vyměnili pár rychlých přihrávek až se míč dostal na vápno k P. Zbořilovi a ten našel úplně volného L. Měsíčka a ten nedal gólmanovi šanci – 0:1!!

Tak skončil i celý zápas.

Komentáře jsou uzavřeny.