slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 23.5.2010 Moravany – Žádovice 1:0 (1:0)

autor zelickoo 24.Květen 2010

Sestava: Toman – Merta, Bařina, Drobilík, Selucký – Měsíček M (75. Měsíček L.)., Vlachovský, Holeček, Zbořil P. – Pintez (80. Kalinec), Hudec

Branka: Selucký

Dva dny po zápase s Radějovem jsme nastoupili k dalšímu zápasu – hostili jsme Žádovice. Jelikož soupeř je beznadějně poslední, tak mnozí diváci očekávali lehký zápas. Na Žádovice se nám dlouhodobě nedaří a potvrdilo se to i tentokrát. A to i přesto, že jsme měli šancí na 2 zápasy!

Celý zápas se hrálo na jednu branku, ale naše produktivita byla žalostná. Jen P. Zbořil měl 5 vyložených šancí, ale v žádné z nich se proti výborně chytajícímu brankáři hostů neprosadil, a to ani když běžel na gólmana sám. Několikrát zahrozil i Pintez, jeho střely však 2x minuly cíl a jednou zasáhl gólman. Podobně dopadl i Holeček. V prvním poločase jsme se však přece dočkali vysvobození z kopačky Ondřeje Seluckého – ten prošel přes několik obránců a nechytatelnou střelou aspoň na chvíli přerušil střelecké trápení – 1:0. Tak skončil i 1. poločas.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Měli jsme spoustu střel, ať už za vápnem nebo ve vápně, ale druhý gól jsme již nepřidali a do konce jsme se strachovali o výsledek. Nejvíce nám zatrnulo 15 minut před koncem, kdy hostující útočník nastřelil tyč naší branky. Tohle byla jediná šance hostů. Nakonec jsme teda získali sice vydřené, ale zasloužené vítězství. Jedinou kaňkou je zranění M. Měsíčka, který nedohrál kvůli přetrženému vazu v kotníku a čeká ho několikatýdenní, ne-li delší pauza.

Komentáře jsou uzavřeny.