slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 9.5.2010 Žarošice – Moravany 3:2 (1:0)

autor zelickoo 10.Květen 2010

Sestava: Strmiska – Drobilík, Barina, Selucký, Bilíček (32. Soukup) – Holeček, Měsíček M. (81. Kalinec), Merta, Zbořil P., – Pintez, Hudec (67. Otáhal)

Branky: Pintez, Zbořil P. (p.)

ŽK: Zbořil P., Drobilík

Netradičně v neděli dopoledne jsme nastoupili k dalšímu utkání s týmem okupujícím přední příčky tabulky. Tentokrát proti aktuálně druhým Žarošicím. Od začátku bylo jasné, že se nebude jednat o jednoduchý zápas. Hned v osmé minutě nesmyslně po odehrání míče fauloval Holečka domácí Vrána a velmi předčasně se odporoučel do sprch. Početní převaha vyústila v několik nebezpečných šancí, žádnou se však nepodařilo propašovat za záda domácího brankáře. A jak to u nás v poslední době chodí často, přišel zákonitě trest. V 18. minutě se po autu uvolnil domácí Chromý a mezi třemi obránci technickou střelou překonal Strmisku 1:0. O minutu později mohl vyrovnat Pintez, ale jeho střela směřovala jen do brankáře. Ve 29. minutě se odrazil míč na velké vápno k Hudcovi, ale ten pohotovým volejem trefuje pouze spoje. O minutu později v nadějné šanci Zbořil ještě prodlužuje míč Hudcovi, čímž celou akci překombinuje. Překombinovaná hra byla vůbec naším znakem během prvního poločasu. Místo střely jsme volili zbytečné přihrávky na malém prostoru uvnitř velkého vápna. Když nečekaný Měsíčkův lob vytáhl brankář jen na břevno a Holečkovu individuální akci nedokázal zakončit rovněž Měsíček skončil poločas 1:0.

Druhý poločas byl poznamenán velkým nedůrazem v obraně a množstvím zbytečně ztracených míčů. Nejdříve v 50. minutě uklouzl Drobilík a útočník domácích se řítil vstříc Strmiskovi. Pro tentokrát to ještě dobře dopadlo. Ne tak o minutu později, když si domácí Kroutilík naběhl do uličky a nekompromisně zvýšil na 2:0. Snížení jsme se dočkali až v 67. minutě, když Pintez, nadvakrát překonal domácího gólmana. O šest minut později bylo vyrovnáno, když penaltu po zákroku na Měsíčka proměnil Zbořil P. Sedm minut před koncem nám však lekci z produktivity uštědřil domácí Strmiska J., když lehce obešel početnou obranu a stanovil konečný výsledek na 3:2. V závěru dohrávali domácí dokonce o 9-ti hráčích, když obdržel druhou žlutou P. Strmiska.

Situace v tabulce se tak i nadále hodně komplikuje.

Komentáře jsou uzavřeny.