slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 2.5.2010 Moravany – Mikulčice 0:4 (0:1)

autor zelickoo 3.Květen 2010

Sestava: Toman – Bilíček, Bařina, Holeček, Selucký – Měsíček M.(75. Otáhal), Vlachovský, Zbořil P., Kalinec (45. Pintez) – Merta, Hudec (70. Strmiska)

ČK: Toman

V dalším domácím zápase jsme přivítali lídra soutěže z Mikulčic. V prvním poločase se hrálo vesměs jen na branku Mikulčic, ale žádnou z šancí jsme nedokázali proměnit, naopak jsme si dali prakticky vlastní gól – po nedorozumění stopera s gólmanem doklepával do prázdné branky hostující útočník – 0:1. Do poločasu jsme mohli výsledek i v klidu otočit, ale tentokrát při nás nestálo ani štěstí – tyčku trefil Merta a pak i P. Zbořil z trestného kopu a dorážku Hudce zkrotil hostující gólman. V další nadějné situaci se ocitl opět Hudec, ale ze 3 metrů hlavou přestřelil. Největší šanci měl asi P. Zbořil, který se ocitl sám před brankou, ale trefil připraveného gólmana. Za zmínku ještě stojí dalekonosná střela Seluckého, kterou hostující brankář s námahou vyrazil. Poločas skončil 0:1.

Druhý poločas začal, tak jak ten první skončil, tedy naší převahou. Do slibné šance se dostal střídající Pintez, ale opět trefil jen brankáře. Tak přišel trest – hosté se osvobodili dlouhým odkopem , který naše obrana nezachytila a Urbánek po samostatné akci překonal Tomana podruhé – 0:2! A aby toho nebylo málo, tak za 2 minuty to bylo už 0:3 – po chybě v naší rozehrávce se do sóla dostal Urbánek, Toman ho fauloval, dostal červenou a kopala se penalta, Strmiska sice směr vystihl, ale na míč nedosáhl – 0:3! Poté už se zápas v poklidu dohrával, Mikulčice svoje vítězství nakonec pečetili čtvrtou brankou..

Teď hrajeme 2x venku a je potřeba přivést nějaké body, abychom se nestrachovali až do konce.

Komentáře jsou uzavřeny.