slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 25.4.2010 Uhřice – Moravany 1:0 (1:0)

autor zelickoo 25.Duben 2010

Sestava: Strmiska – Holeček, Bařina, Bilíček (24. Měsíček L.), Selucký – Vlachovský, Kalinec, Merta, Soukup – Hudec, Zbořil P.

ŽK: Hudec, Holeček, Vlachovský

K utkání do Uhřic jsme přijeli ve značně improvizované sestavě. Chyběli Měsíček M., Pintek a stále zraněný Drobilík. Uhřice značně namočené v sestupových příčkách potřebovali nutně bodovat.

V začátku prvního poločasu nebylo příliš kloudných akcí ani na jedné straně. Za zmínku stojí snad jen nebezpečný roh, ze kterého domácí ohrozili Strmiskovu branku.  Následovala série faulů, když nejdříve blízko naší branky fauloval Bařina a v zápětí ostrým zákrokem domácí hráč vyřadil ze hry Bilíčka. Ten ještě zkoušel vydržet, ale po deseti minutách trápení byl kvůli zranění vystřídán. Nedlouho po faulu na Bilíčka kopali domácí roh, ze kterého se odrazil míč k jednomu z číhajících hráčů a ten si pohrál s naší obranou a nedal Strmiskovi šanci 1:0. První trochu výraznější šanci jsme tak měli až ve 25. minutě, když vedle branky hlavičkoval Bařina. Ten v zápětí chyboval u domácího vápna a nejistý Strmiska natřikrát zahraňoval situaci. O sedm minut později měl dobrou příležitost Hudec. Po Zbořilově centru se k němu dostal odražený míč a jeho tvrdý volej na poslední chvíli vyhlavičkoval domácí obránce. Pět minut před koncem poločasu se domácí útočník protahoval u brankové čáry kolem Holečka a upadl. Rozhodčí Rybecký však penaltu neodpískal. To bylo všechno z prvního poločasu.

Bohužel to bylo všechno i z celého zápasu. To co následovalo ve druhém poločase mělo s fotbalem jen pramálo společného. Byla to směs nepřesných přihrávek, tvrdých zákroků a hněvu. Sice jsme bojovali a snažili se vyrovnat, ale žádná šance nebyla tak nebezpečná, aby korigovala skóre. Navíc domácí také hrozili, zejména z brejků. Díky jednomu takovému vstřelili druhý gól, ten však nebyl pro ofsajd uznán.

Protože od začátku nastavil rozhodčí Rybecký podivný metr na zákroky (na obou stranách), všechno spělo k neodvratnému konci. Po strkanici ve zdi oplácel jasně na červenou kartu Vlachovský (dostal jen žlutou). Jen o minutu později fauloval na druhé straně ze zadu Hudce domácí hráč č. 15. taktéž na červenou (taktéž dostal jen žlutou). Druhou žlutou však dostal v zápětí, když na pokyn rozhodčího nereagoval a schválně zdržoval. Zvedla se vlna nevole domácích fanoušků a úplný závěr tak vyvrcholil v ještě vetší frašku.

Díky naší neschopnosti vstřelit gól si tři body zaslouženě připsaly domácí Uhřice.

Komentáře jsou uzavřeny.