slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

so 17.4.2010 Moravany – Tv. Lhota 2:0 (1:0)

autor zelickoo 20.Duben 2010

Sestava: Toman – Bilíček, Holeček, Bařina, Selucký – Měsíček M., Merta, Vlachovský, Kalinec (75.  – Zbořil P., Pintez (46. Měsíček L.)

Branky: Vlachovský, Holeček

V dalším domácím zápase jsme narazili na soupeře z Tv. Lhoty. Do zápasu jsme nastoupili bez stále zraněného Martina Drobilíka. Zápas jsme začali tlakem, který vyústil ve vedoucí branku – k trestnému kopu se postavil Vlachovský a nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0. Poté se fotbal na dlouhou dobu vytratil, oba týmy kazily velké množství přihrávek a ani moc šancí k vidění nebylo! Výjimkou byla akce M. Měsíčka s Vlachovským, po jehož centru přestřelil z malého vápna branku Kalinec, zanedlouho ještě po podobné akci zahrozil Pintez, ale do zakončení se nedostal. Hosté zahrozili jen jednou, ale Toman šanci zlikvidoval. To bylo z první půle vše.

Druhý poločas začal, tak jak první skončil. Měli jsme převahu, ale ne a ne si vypracovat větší šanci, zůstávalo jen u náznaků šancí. Vysvobození přišlo až 15 minut před koncem, když se z trestného kopu trefil Holeček. Poté jako kdyby z nás spadla nějaká deka a břevno trefil Bařina, poté se do vyložené šance dostal Vlachovský, ale hlavou přestřelil. Pak Kalinec z dobré pozice střílel mimo. Do konce zápasu se už skóre nezměnilo a tak jsme si připsali další 3 důležité body.

Komentáře jsou uzavřeny.