slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 19.8.2007 MORAVANY – HOVORANY 2:2 (1:1)

autor zelickoo 28.Únor 2008

Sestava: Soukup – Šalša, Mikeska, Bařina, Srneček – Merta, Surka (80. Čtvrtníček), Vlachovský, Kalinec (65. Měsíček) – Hudec (75. Záhumenský D.), Záhumenský M.

Branky: Vlachovský – 1:1, Záhumenský M. – 2:1

ŽK:

Hosté nás v úvodu přitlačili, po sérii rohových kopů jsme jeden z nich nedokázali pokrýt a hned v 5. minutě utkání jsme prohrávali 0:1. Po inkasované brance jsme se postupně dostávali do tempa a začali být nebezpeční, své šance jsme však neproměnili. Prosadili jsme se až v 30. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Vlachovský-1:1. Druhý poločas jsme soupeře začali výrazněji přehrávat. Odměnou nám byl gól v 60. minutě, Šalša vybídl k sólovému nájezdu Záhumenského M. a ten nezaváhal -2:1. Totožná situace se opakovala o chvíli později, tentokrát trefil Michal pouze hostujícího brankáře. Od 80. minuty jsme se začali soustředit na ubránění výsledku, hosté nás za to krutě potrestali, při jedné z mála střel na naši branku ihned vstřelili gól-2:2. Do konce zápasu jsme se zmohli na jeden závar před soupeřovou brankou, dezorientovaný Čtvrtníček míč do branky nedopravil. Další zbytečná ztráta, branky v posledních minutách se stávají naší noční můrou, na druhou stranu je velmi pozitivní, že jsme zatím ani v jednom utkání herně nepropadli a byli soupeřům minimálně vyrovnaným soupeřem.

Hodnocení Trenéra: Již podruhé jsme nezvládli koncovku zápasu. O vyhrané utkání jsme přišli nedůsledností v obrané činnosti v nastavené hrací době. Herně jsme soupeře mírně převyšovali. Mančaft si vytvořil řadu šancí, které lehkomyslně zahazoval. Tato ztráta bodů moc mrzí.

Komentáře jsou uzavřeny.