slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 27.5.2007 MORAVNY – VĚTEŘOV 5:2 (2:0)

autor zelickoo 28.Únor 2008

Sestava: Zelinka – Šalša, Mikeska, Bařina, Srneček(70. Kalinec) – Merta, Surka (50. M. Zbořil), Vlachovský, P. Zbořil – Hudec (80. Čtvrtníček), M. Záhumenský

Branky: 14., 23., 48. Vlachovský, 65., 80. M. Zbořil

ŽK: Šalša, Vlachovský

Tenhle zápas měl být tím posledním, který měl ztvrdit vytoužený postup do okresního přeboru. Již před utkáním panovala na stadionu výborná nálada, a to hlavně díky našim mladým příznivcům, kteří s pomocí bubnů vytvářeli bouřlivou atmosféru!! Samotný zápas měl už od samotného počátku jednoznačný průběh – hrálo se především před brankou hostí, měli jsme i dost vyložených šancí ( M. Záhumenský a P. Zbořil). Střeleckou nemohoucnost ukončil, jak jinak, až P. Vlachovský, se 26 – ti brankami nejlepší střelec celé soutěže, který v rozmezí 10 – ti minut vstřelil 2 rychlé branky, čímž dodal našemu mužstvu potřebný klid. Výsledkem 2:0 skončil i první poločas. Druhý poločas začal stejně jako ten první, jen s jedinou výjimkou – proměnili jsme hned první šanci, kterou jsme si vypracovali. Po krásné akci a nezištném přiťuknutí Z. Merty završil svůj čistý hattrick P. Vlachovský – 3:0. Poté se hra uklidnila, naši hráči si byli vědomi, že vedení o tři branky je natolik vysoké, že by neměl být problém ho udržet, proto už jsme se nikam netlačili. Přesto se nám podařilo vstřelit ještě dvě branky, které vstřelil střídající M. Zbořil. A protože i soupeř dokázal dvakrát skórovat, ustálilo se skóre na 5:2. Poté už se čekalo jen na závěrečný hvizd hlavního rozhodčího, který přišel záhy a mohlo se začít bouřlivě slavit.

Hodnocení Trenéra: Mužstvo nenechalo nic na náhodě a hned na začátku dostalo soupeře pod tlak. Bylo jen otázkou času, kdy to tam spadne. Byl patrný výkonnostní rozdíl mezi soupeři. Zasloužená výhra, která nás posunula do vytouženého okresu.

Komentáře jsou uzavřeny.