slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 6.5.2007 STRAŽOVICE- MORAVANY 3:2 (0:0)

autor zelickoo 28.Únor 2008

Sestava: Zelinka – Šalša, Bařina, Merta, Srneček – Čtvrtníček, Surka, Vlachovský, Zbořil P. – Hudec (65. Zbořil M.), Záhumenský

Branky: Vlachovský 2x

ŽK:

V utkání nám chyběl Radek Mikeska, jehož absence se jevila zvláště v úvodu zápasu jako citelná. Stražovice měli v úvodu zápasu navrch, po 15 minutách jsme převzali iniciativu a ve 30. minutě jsme si vytvořili největší šanci, střelu Jirky Čtvrtníčka odrazilo břevno k volnému Hudcovi, který nedokázal střelu umístit mezi 3 tyče. 2. poločas jsme začali dobře, avšak šok přišel v 60. minutě. Po nedorozumění našich bránících hráčů vstřelil útočník domácích pohodlně první gól utkání – 1:0. Naštěstí jsme se brzy otřepali a po rohu Surky vstřelil Vlachovský vyrovnávací gól. Netrvalo dlouho a po přihrávce Záhumenského jsme se ujali vedení v utkání, branku vstřelil Vlachovský – 1:2. Klíčový okamžik nastal v 75. minutě, Zbořil P. vysunul dlouhým míčem Vlachovského, ten předložil 100% šanci Michalu Záhumenskýmu, který však netrefil z malého vápna prázdnou branku. Kdyby Michal svou šanci proměnil, bylo by zřejmě po zápase. Zbývalo 10 minut do konce utkání a po hrubce naší obrany se kopal pokutový kop, který Stražovice proměnili – 2:2.
To nebylo bohužel vše, 5 minut před koncem zápasu po standardní situaci domácích a nedůrazu naší obrany to bylo 3:2. Zbývalo jen pár minut do konce, do žádné vážnější situace jsme se do konce utkání nedostali. Pokud mužstvo chce postoupit o třídu výš, tak musí na hřišti předvést daleko více než předvedlo v tomto utkání. Není nutné vyhrávat o 5 gólů nebo pořád vyhrávat, ale ta snaha udělat pro vítězství maximum musí být vždy vidět.

Hodnocení trenéra: Soupeř nás zaskočil velkou bojovností a důrazem v osobních soubojích s čímž jsme se nevyrovnali celý zápas. Měli jsme spousty zkažených přihrávek a prohraných osobních soubojů. Projevuje se neúčast klíčových hráčů kvůli zranění. Někteří hráči hřeší na velmi úzký kádr mužstva, nemají proto žádnou motivaci. Utrpěli jsme první prohru v sezoně, důležité je jakým způsobem! Tak se o postup do okresního přeboru hrát nedá. Dnes ale může být vše jinak.

Komentáře jsou uzavřeny.