slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 17.5.2009 Bukovany – Moravany 8:1

autor zelickoo 20.Květen 2009

Sestava: Hlaváč P., Marčík D., Zýbal J., Zlámal J., Klimeš L., Klimeš J., Grufík J., Pimek V., Chalíková R., Hulcký T.

Do Bukovan jsme přijeli hrát se soupeřem, který je na prvním místě. Věděli jsme, že je to kvalitní soupeř, takže jsme zvolili takovou taktiku a způsob hry, abychom vysoko neprohráli. Kvůli nedostatku hráčů jsme museli nastoupit v deseti hráčích. Soupeř na nás hned ze začátku utkání vyvíjel tlak , kterému jsme se jenom bránili. Po 5 minutách hry jsme prohrávali 1:0 a soupeř svůj tlak stále stupňoval. Náš brankář i obrana měla co dělat. O 15 minut později Bukovany zvýšily na 2:0. A s tímto výsledkem jsme šli do kabin.

Ze začátku 2. půle jsme soupeře překvapili rychlým breakem, který se štěstím proměnil J. Klimeš a snížil na 2:1. Tento nadějný výsledek jsme bohužel nedokázali udržet. Po pár minutách si z nás soupeř udělal střelnici a nasázel nám ještě šest gólů. Branky padaly po hrubých chybách obrany a brankář nevěděl kam dřív skočit.

Hodnocení trenéra:

Nyní jsme prohráli 3 zápasy po sobě. Je fakt, že jsme měli silné soupeře, ale kluci se dnes snažili, ikdyž jsme hráli v deseti. Můžu poděkovat našemu brankáři, který nám vychytal dalších deset gólových příležitostí, které měl soupeř na kopačkách. Mrzí mě, že 2. poločas naše obrana vypustila a nedala do tohoto zápasu to, co se od nich očekávalo. Příští zápas očekávám zlepšení a doufám, že na domácí půdě uspějeme. Hostíme totiž žačky z Hodonína.

Komentáře jsou uzavřeny.