slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 22.10 2006 VĚTEŘOV – MORAVANY 0:2 (0:1)

autor zelickoo 28.Únor 2008

Sestava: Strmiska – Šalša, Zajdák, Bařina, Mikeska – Čtvrtníček (75. Ingr), Surka (62. M. Zbořil), Vlachovský, P. Zbořil – Hudec (70. D. Záhumenský), Sláma

Branky: 42. Vlachovský (as. Sláma), 81. Ingr (as. P. Zbořil)

ŽK:

V dalším, již 11. kole, jsme zajížděli do Věteřova. Po 2 zbytečných ztrátách za 2 remízy, jsme už konečně chtěli naplno bodovat a udržet se v kontaktu s čelem tabulky. Chtěli jsme se odvděčit i našim fanouškům za jejich podporu, které se nám dostává.
Zápas se od první minuty odvíjel podle předpokladů a podle toho, jak jsou na tom obě mužstva v tabulce. Hrálo se především před brankou domácích, ale dlouho jsme se nemohli prosadit do zhuštěné obrany domácího mužstva. Naší hře nesvědčil ani terén, který byl podobný tomu v Dambořicích nebo Bohuslavicích. Na to se však nelze vymlouvat, podmínky byly pro oba týmy stejné. Celý 1. poločas jsme byli jasně lepším týmem, ale ne a ne skórovat! Největší šance spálil Sláma – v 1. šanci si špatně zpracoval míč a to mu znemožnilo lepší zakončení a ve 2.šanci sám před brankářem minul domácí branku! Dobrou šanci měl i Vlachovský, jehož střela nemířila mezi tyče. Domácí zahrozili jen jednou po rohovém kopu, když trefili břevno naší branky. Naštěstí jsme se ještě do poločasu dočkali vedoucí branky – odražený míč vrátil před branku Sláma přesně na hlavu Vlachovského a ten se nemýlil 0:1! Tak skončil i 1. poločas.
Druhý poločas pokračoval stejně jako ten první, hru jsme bez větších problémů kontrolovali a domácí jsme skoro vůbec nepouštěli k našemu vápnu. K vyjádření převahy chyběly snad jen góly. Gól jsme nedokázali vstřelit ani z několika standartek, i když nějaké příležitosti k tomu byli, třeba přímé kopy Vlachovského znamenali pro domácího gólmana nebezpečí. Druhé branky jsme se přece jen dočkali 10 minut před koncem, když se po centru P. Zbořila díky svému důrazu prosadil hlavou střídající Ingr – 0:2! Poté jsme už hru bez problémů kontrovali a dovedli ho do vítězného konce.

Hodnocení trenéra: Po oboustranné neurovnané hře, na velmi těžkém terénu jsme získali zasloužené 3 body. Zvítězila větší zkušenost našich hráčů.

Komentáře jsou uzavřeny.