slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

Sestava: Strmiska – Šalša, Bařina, Zajdák, Srneček – Čtvrtníček (80. Ingr), Mikeska, Vlachovský, P. Zbořil (65. Surka)– Sláma (72. D. Záhumenský), Hudec

Branky: 20.Bohuslavice z pen., 55. Bohusl., 75. Bohusl. – 10. Hudec (Mikeska), 70. Hudec (Surka), 87. Ingr (Bařina)

ŽK: Vlachovský, Zajdák, Strmiska

V 9. kole jsme zajížděli do Bohuslavic, kde se nám tradičně nedaří, je tu takové zvláštní fotbalové prostředí. Dík tak patří všem našim fanouškům, kteří jezdí povzbudit náš tým i na zápasy, které hrajeme venku a tím nám vytváří alespoň trochu domácí prostředí.
Zápas jsme začali velice dobře, od začátku jsme byli jasně lepší, kontrolovali jsme míč a dostávali se i do šancí, tu první Hudec napálil jen do domácího gólmana. V 10. minutě se však už nemýlil! Nepovedená střela Mikesky doputovala k Hudcovi a ten nedal gólmanovi šanci – 0:1!! Po gólu byla naše převaha ještě patrnější, ve 20.minutě však přišel zčistajasna šok – domácí se poprvé dostali k našemu vápnu, když nakopli dlouhý míč z vlastní poloviny, následovalo špatné vyběhnutí brankáře a byla z toho penalta a naštěstí jen žlutá karta! Domácí však penaltu proměnili a bylo to 1:1! Tento okamžik byl pro vývoj utkání velmi důležitý. Jen stěží jsme se dostávali do hry, hrál se vyrovnaný zápas, protože jsme se přizpůsobili hře domácích. Mohli jsme do kabin odcházet s 1 – gólovým vedením, to by však domácí pomezní nesměl odmávat nesmyslný ofsajd. Tak poločas skončil 1:1. Do 2. poločasu vstoupili lépe domácí a ujali se také vedení, když centr z levé strany prošel celým malým vápnem a domácí útočník ho uklidil do sítě – 2:1! V této fázi utkání jsme se docela trápili, nevymysleli jsme žádnou kloudnou akci, naštěstí přišla standardní situace, po které se netradičně hlavou trefil opět Hudec – 2:2! To do konce zbývalo necelých 20 minut a všichni jsme věřili, že vstřelíme vítěznou branku. Místo toho přišel další šok – 5 minut po vyrovnávací brance přišla série našich chyb v obraně a po jedné z nich se ujali domácí opět vedení – 3:2!! Poté jsme vrhli všechny síly do útoku a domácím se otvírala šance pro brejky – nevyužili však přečíslení 3 na 1 ani samostatný nájezd! I my jsme měli šance – Vlachovský bohužel své 2 příležitosti neproměnil. Naštěstí přišla 87.minuta. Dlouhý míč prodloužil Bařina přesně na nohu Ingra a ten se nemýlil – 3:3! Tak už zápas skončil a my ztratili další 2 body a klesli na 3. místo tabulky.

Hodnocení trenéra: Po nemastném neslaném výkonu spravedlivá dělba bodů. Nejsou vždy jen hody, ale i hodky.

Komentáře jsou uzavřeny.