slavojmoravany.com

oficiální stránky fotbalového klubu

ne 28.8.2016 Kozojídky – Moravany 5:2 (1:1)

autor zelickoo 29.Srpen 2016

Branky: 62. a 64. Ondřej Březina, 45. Nikola Hrbek, 48. Robert Nekarda, 51. Richard Slovák z penalty – 18. a 87. Štěpán Novák

Rozhodčí: Dufek

Diváci: 200

Kozojídky vstoupily do utkání dobře a úvodních dvacet minut nepustily protivníka z jeho poloviny. Domácí měli převahu i šance, útočník Březina ale v obou příležitostech selhal. A tak přišel nečekaný trest. Favorit zahrával jeden ze svých rohových kopů, ale na polovině hřiště zapomněl na osamoceného Nováka. Hostující útočník utekl domácím zadákům, udělal i kličku gólmanovi Grombířovi a poslal balon do prázdné branky. Slavoj nečekaně vedl a dál se hlavně bránil.

Kozojídky se však rychle otřepaly a ještě do přestávky srovnaly. Z trestného kopu se v závěru prvního poločasu parádně trefil Nikola Hrbek.

Druhá půle už jednoznačně patřila domácím hráčům, kteří tvrdě trestali chyby snaživého protivníka. Už ve 48. minutě strhl vedení na stranu lídra soutěže mazák Nekarda, vzápětí přidal třetí branku Richard Slovák, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Hanzelku.

Další úder zasadil Moravanům Březina. Domácí útočník v 62. minutě utnul své střelecké trápení a zvýšil na 4:1. Vzápětí se šikovný forvard prosadil ještě jednou a domácí fanoušci mohli začít slavit další triumf a tři body. Náladu příznivcům Kozojídek nepokazil ani hostující Novák. Posila z Milotic v 87. minutě snížila na konečných 5:2. „Samozřejmě jsme spokojení. Paradoxně v prvním poločase, který skončil jedna jedna, jsme byli jasně lepší. Ve druhé půli se hra trochu vyrovnala, přesto jsme soupeři nastříleli čtyři góly a jasně vyhráli,“ uvedl předseda SK Kozojídky Viktor Kolůch.

Zápis: http://slavojmoravany.com/zapis/2016_08_28.pdf


Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/prestrelku-v-mikulcicich-reziroval-novak-staremu-poddvorovu-dal-ctyri-branky-20160830.html

Komentáře jsou uzavřeny.